Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 1. toukokuuta 2014

Viimeinen kuuri


Vihdoin koitti huhtikuun viimeinen päivä, vappu aatto ja minun viimeinen sytostaatti kuurini! Eilinen päivä meni ihan mukavasti, kävin aamusta lenkillä ja ihailin keväistä luontoa. Kävelin järveä ympäri, kun vastaan tuli neljä peuraa. Upea näky! Seisoin ja ihailin niitä pitkän aikaa, kun kaivoin kännykkäni kuvaus asentoon karkasivat takaisin tiheän kuusikon sekaan.

 Tytär meni ystävän luokse yökyläilemään ja vappua viettämään. Sain heiltä piristäviä kuvia, olivat leiponeet itse munkkeja ja nauttivat simaa ulkoterassilla. Syvennyin itse lukemaan uusinta numeroa Luontais terveys lehdestä.
Jälleen kerran siinä oli artikkeli mahdollisesta tulevaisuuden syöpälääkkeestä. Suosittelen ehdottomasti lukemaan kyseisen numeron! Mielenkiintoinen artikkeli kesämaruna nimisestä kasvista, mitä on aiemmin käytetty malarian hoitoon ja nyt on saatu myös hyviä tuloksia syöpien hoidossa.


 Ihmettelen suuresti, minkä takia luonnonlääkkeitä ei oteta Suomessa tukihoidoksi syöpähoitoihin! Onko esteenä se, että niitä ei voi patentoida?


Odotan kuurini päättymistä innolla ja ensi viikon magneettikuvausta kauhun ja ilon sekaisin tunnelmin.
Onko kasvain saatu selätettyä? Uskon vahvasti niin!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti