Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 23. maaliskuuta 2015

Ilon täytteinen viikonloppu

Ilmat viilenivät viikonlopuksi ja ulkoilukelin ollessa huonompi keksin itselle puuhastelua sisätiloissa. Sovin treffit molemmille päiville.
Lauantai aamu aukeni auringonpaisteeseen ja tuuli puhisi kovasti nurkissa. Uhmasin kuitenkin tuulta ja reippailin kävellen lenkin. Posket huhkin punaisiksi ja olon virkeämmäksi. Innostuin sen verran käppäilystä, että tunnin verran myöhästyin sovitusta treffaus ajasta. Kaverille ilmoitin ja hän ei onneksi pahastunut myöhästymisestäni.
Perille päästyäni lörpöttelimme kaikessa rauhassa ja samalla nautiskelimme herkkuja. Kiireetön kyläily oli aivan luksusta.
Hurautimme vielä ennen lähtöäni kirppikselle ja löysin sieltä itselle paidan ja tytölle välikausi housut, pulitin vaatteista vaivaiset kolme euroa. Ajelin sitten päivän näöllä vielä kotiin.
Sunnuntai aamusta lähdin myös hyvissä ajoin ajelemaan kohti Vantaata ja vein äitin parkkikselle auton. Siitä hyppäsin bussiin ja menin siskon luo. Ehdin pikaisesti myös nähdä myös rakkaat siskonlapseni. Jatkoimme sieltä matkaa ratikalla kohti Ilon&Valon markkinoita.
Markkinoilla oli mielestäni vähemmän asiakkaita ja näytteille asettajia kuin viime vuonna. Heti sisääntulon viereen asettautuneet myyjät hyökkäsivät kertomaan tuotteistaan. Koimme osan myyjistä suorastaan päälle käyviksi.
Minusta on mukavaa, jos saan itse kysyä tuotteesta mikä minua kiinnostaa. En tykkää yhtään väkisin tyrkyttämisestä! Olisiko taantuma myös tähänkin syynä?
Paljon löytyi tietoa myös erilaisista valmennuksista.Oheisessa kuvassa kissa ihmettelee uutta kauppakassia.

Kävimme etsimässä käsiin Luontaisterveys- lehden myyjän ja siskoni tilasi lehden. Hän on myös vuoden verran tilannut minulle lehteä lahjaksi ja olen löytänyt sieltä monta todella hyvää artikkelia.  Tilaaja lahjaksi saimme kasan lehtiä ja kirjan.

Ravitsemus on aihe mikä sytyttää minut ja löysinkin uuden tuotteen. Matkaan lähti kotiin vietäväksi hamppua. En puhu nyt omista hiuksistani vaan kotimaisesta öljyhampunsiemenestä. Vaikutti mahtavalta tuotteelta (www.hamppufarmi.fi) ja oli mukavaa keskustella kasvattajan kanssa. Ostamisesta jäi hyvä mieli. Mukavaa oli kannattaa suoraan pientä tilaa ja tuottajaa.


Kaiken ihmettelyn uuvuttamana istahdimme paikain päällä olevaan kahvilaan. Nautimme kaffet ja ennätin vielä halauksin treffata yhden ystävän kaupan päälle.
Nälkä alkoi jo kurnia vatsassa ja lähdimmekin seuraavaksi metsästämään kaupungille ruokapaikkaa.

Kaupungilla söimme ruokaa, mikä oli minun makuuni aivan liian tulista. Seura oli kuitenkin loistavaa ja nämä hekottelut pitävät mielen pirteänä pitkään. Parempaa sunnuntai päivän viettotapaa on vaikea keksiä!

Viikko alkaakin melkoisen harmaana, mutta ilma on pitkästä aikaa raikasta. Pienen happihyppely lenkin voi aina heittää metsään, vaikka vähän satelisikin.

2 kommenttia: